28. syyskuuta 2012

Mamman mussukat

Eli taas poikasten kuvia... Anteeksi :')


Gina ja Junnu ovat kasvaneet hurjaa vauhtia ja ovat jo vähän yli 2kk! Junnu muuttaakin jo huomenna Marleenille ja Gina jää kotiin asustelemaan Lissu-mamman kanssa. Luonteeltaan molemmat ovat ihan vanhempiensa kaltaisia, Gina on oikea pikku-Lissu ja Junnu on kuin ilmetty Hermanni. Hermanni ja Lissu ovat onneksi molemmat todella kivoja ja sosiaalisia jänöjä, kuten lapsukaisetkin (:

Otin myös Bielistä ja Hohdosta pari kuvaa, muut superkarvanvaihtoiset jätin suosiolla kuvaamatta ettei kukaan järkyttyisi. Mukavasti kaikki pöllyää ja huomenna olis näyttelyt Vaasassa, tää on just tätä mun tyypillistä tuuria :D Kertoilen huomenna tai sunnuntaina sit siitä miten meillä meni Vaasassa, yritän saada kuvattuakin jonkin verran!
Ps. Käykääpä muuten vastailemassa tuohon "Hevoset mukaan blogiin?"-kyselyyn, haluan nähdä että kuinka moni haluaisi hevoset mukaan ja ennenkaikkea, että kuinka moni ei. Tämä on ensisijaisesti kaniblogi ja jos hevoset tulisivat mukaan niistä olisi vain vähän juttua, joten älkää pelätkö. Ei tää hevosblogiksi ole muuttumassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti