2. syyskuuta 2012

kuulumisia osa 8710437535

Taas pitää pyydellä anteeksi sitä että blogi on ollut hiljaisena pari viikkoa, laitetaan se vaikka taas koulun piikkiin. Ja hurjan iso kiitos Annikalle Liebster Blog-palkinnosta! On tosi hienoa että joku tykkää lueskella mun tyhmiä höpinöitä puputtimien elämästä :') Ja lukijoitakin on tullut kamalasti lisää, kiitos teille kaikille!

Kanilassa hommat jatkuu ihan normaaliin tapaan, kanit ovat vaan lyhyempiä päiviä pihalla koska tuun vasta klo 14 koulusta ja muutenkin on säät ruvennut viilenemään ilkeästi ;s En ole kamalasti ehtinyt siivoilemaan, joten koko talli on kunnon suursiivouksen tarpeessa. Jos vaan jaksaisin tän viikon sisällä tehdä asialle jotain enkä vaan surkutella peiton alla flunssaisena.

Poikaset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia! Lissun muksut tulivat keskiviikkona 5 viikkoisiksi ja Bielin muksu on 2 viikkoinen. Kyllä sen vaan jotenkin huomaa että poikaset on jäniksiä, paaljon riehakkaampia kuin leijonaristeytykset ja kevään jänisristeytykset :D Kotiin jäävä Gina on Lissun poikasista rohkeampi ja tukkii aina pientä nassuansa joka paikkaan, kun taas musta uros Alcántara eli tutummin Junnu on vähän enemmän sellainen sivusta seuraaja ja vähän arkakin, mutta välillä se uskaltaa olla hyvinkin reipas. Bielin muksua oon kutsunut nyt Tarmoksi, koska se vaan yksinkertaisesti näyttää Tarmolta ison mahansa kanssa :'D Nimestä huolimatta se taitaa olla naaras, joten kasvettuaan lapsi menee todennäköisesti sijoitukseen jos vaan hyvä koti löytyy.Lapsien kuvaamisen lisäksi näpsäsin tänään (vai pitäiskö sanoa eilen) pari kuvaa Winnystä, Hohdosta ja Lissusta:Huomatkaa erittäin kaunis turvatyyny!
Ja arvatkaa mitä puput syövät näin syksyllä? Kyllä, omenoita, omenoita ja vielä lisää omenoita! Meillä on siis takapihalla omenapuita joten sapuskat ei ihan heti lopu kesken. Jos joku haluaa niin tervetuloa poimimaan.

3 kommenttia: