11. syyskuuta 2012

superylläripylläri

Eli toisinsanoen kuvia mistäs muustakaan kuin pupulapsista (;


Erotin lapset pari päivää sitten Lissusta, hyvin ovat pärjänneet ja rohkaistuneet kumman paljon! Kuvia ei valitettavasti tämän enempää koska lapset ei millään malttaneet olla paikoillaan, viimeistään silloin kun mä sain kameran käteen löysi mukelo jotain tosi mielenkiintoista :D Mutta pakko kehua niitä ja niiden ulkonäköä. Etenkin musta uros eli kotoisammin Junnu on hurjan sievä, myös Gina näyttää ainakin omaan silmään lupaavalta! Kunhan eivät kasvata hirmuisen pitkiä korvia niin hienoja niistä tulee (8 Käsitellessä ne ovat myös yllättävän rauhallisia, molemmat lähteekin petteilemään kuun lopussa!


Tarmosta on tullut viimeisen viikon sisällä enemmän jäniksen kuin hermeliinin näköinen, tosin suuren suuri massu vielä löytyy kuten kuvista näkyy :') Ja niin jos joku ei vielä tiennyt: Tarmo on siis nyt virallisesti Tarmo eli urokseksi osottautui! Pikku miehelle on jo löytynyt hyvä koti, josta oon todella iloinen. Pelkäsin että kotia ei löydy, ja nyt on tosi helpottunut ja huojentunut olo kun tietää että lapsi pääsee hyviin käsiin :)


Ja vielä tähän loppuun hurjan isot kiitokset Hannalle Liebster Blog-palkinnosta! Kuten oon jo sanonutkin, on tosi hienoa että joku lueskelee meidän blogia ja vielä pitääkin siitä :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti