9. helmikuuta 2013

vähän kuulumisia

Voi vitsit kun olen niin luova noiden otsikoiden keksimisen suhteen! Tosiaan, nyt ajattelin kertoilla vähän meidän tuoreita kuulumisia ym. Vanhaa kunnon "kuulumis-postausta" ei olekkaan ollut sitten tämän blogin poisto-draaman jälkeen.

Valehtelematta nauroin tälle kuvalle, en tajua miten jänis voi näyttää tältä! :D
16. päivä oli tosiaan tarkoitus lähteä melko suurellakin jänislaumalla Poriin näyttelyihin, mutta suunnitelmat peruuntuivat kun rakas isi ilmoitti ettei voinutkaan jostain syystä maksaa ilmomaksuja kun jokin ei nettipankissa toiminut, ja tietenkin liian myöhään kun viimeinen ilmopäivä oli ollut jo viikko sitten. Pori meiltä jää siis valitettavasti väliin.. Seuraava ulkomuotonäyttely on ilmeisesti PetExpo Helsingissä, toivottavasti ennen huhtikuuta jossain järjestetään sopiva näyttely ettei tarvitse ihan sinne asti odotella että saa jänöset näytille. Nyt kun näyttelyihin ei ilmeisesti olla menossa hetkeen, niin päätin astuttaa pari naarasta... Tulevista vauvoista laittelen pian vähän tarkempia tietoja :-)

Kanilassa vaihtelin tänään vähän järjestystä ja siivoilin häkkejä, järjestys muuttui omasta mielestä jotenkin hölmöksi. Se saa nyt varmaan olla tuollainen kunnes voin siirtää Ritan ja Napin pois tuosta lämpimästä kanilasta, ne asuvat siis nyt kanilassa vapaana. Kaksikolle on suunnitteilla vähän paremmat tilat kanilan viereiseen huoneeseen, jonne todennäköisesti mahtuu sitten pari muutakin belgianjänistä jos (ja kun) Ritalle joskus poikue hankitaan. Ja samalla kun saan nuo "isot kanit" pois tuolta niin kääpiöjänikset ja hermeliinit saavat isommat tilat ja enemmän jaloittelutilaa, jes! Tässä siis pari kuvatusta nykyisestä järjestyksestä ja kuten sanoin, se on vähän outo mutta onneksi pääsen vaihtamaan sitä kun Rita ja Nappi muuttavat omaan lukaaliinsa kun ilmat lämpenee tai saan sinne jonkinlaisen lämmityksen ennen sitä. En halua iskeä niitä kanilasta jossa on n. 15 astetta sinne kylmään, jossa lämpötila on suunnilleen nollan tienoilla.
Ritasta puheenollen, se pieni kiusankappale on aiheuttanut melkoista vahinkoa muille kaneille.. Bielin nenä, Helmin huuli ja Sonyan kylki sekä rinnus ovat kärsineet Ritan takia. Okei, eivät nyt mitenkään paljoa, haavat eivät ole onneksi yhtään vakavia ja hyvin kaikki ovat parantuneet. Muut kanit ilmeisesti yrittivät aluksi tehdä vähän turhan läheistä tuttavuutta Ritaan häkin läpi ja sitten tulikin hammasta nassuun. Nyt kaikki onneksi elävät sovussa keskenään ja haavereilta ollaan vältytty!

Ps. Menin tyhmänä vaihtamaan tekstin alla olevat mitä tykkäsit?-jutun niin että se ei olekkaan enää "tykkäsin" vaan "tykkään"ja nyt ärsyttää kun kaikki teidän tykkäykset sitten lähti joka ikisestä tekstistä! Hienosti taas meni :D

2 kommenttia: