15. helmikuuta 2013

häpi böörthdei.. meille!

epäilemättä maailman upein muokkaus!
Tiedättekö mikä päivä tänään on? Kyllä, perjantai mutta sen lisäksi myös tämän blogin ihka ensimmäiset synttärit! Hui, nyt on tullut jo tasan vuosi höpötettyä teille ja pakkohan se on myöntää että tosi mukavaa on ollut! Huolimatta tästä mun poistan-en poistakkaan draamasta viime kuukausina oon tykännyt hurjasti kirjotella tänne kaikkea ei ehkä aina niin kiinnostavaa ja järkevää. Outoa kuvitella miten yhdestä tylsän illan typerältä tuntuneesta ideasta tulikin jotain näin huippua! Toivottavasti te olette tykänneet lueskella meidän menoa sekä muutenkin tykänneet tästä blogista ja tulette pitämään jatkossakin! Näin 1v-synttäreiden kunniaksi keksin todella hyvän postausidean - Okei just kidding, mitään hienoa en ole taaskaan keksinyt (kuten kaikki varmaan jo pystyivät arvaamaan :D), vaan ajattelin että te saatte ehdotella toivepostauksia joita sitten yritän toteutella parhaani mukaan! Joten nyt vaan reippaasti näppäimistöä naputtelemaan ja kertokaa mitä haluaisitte lueskella, taikka katsoa.. Jos tänne vaikka videotakin jossain vaiheessa saisi.

Jänisten viemää-poppoo kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita tästä vuodesta ja toivottavasti seuraavasta tulee vielä parempi, te ootte tehnyt tän mahdolliseksi meille ja teidän kommentit ovat auttaneet tätä blogia eteenpäin. Joten muistakaa jatkaa samaan malliin ja ehdotella, neuvoa, kehua, torua... Ihan mitä vaan mitä mieleen tulee saa kertoa ja höpötellä :-) Tässä muutamia vanhoja bannereita joita on voinut nähdä täällä vuoden mittaan:


Ja huomasimpa äsken että tämän postauksen myötä meille meni 100 postauksen raja rikki!! Tämäpä on siis kovin juhlallinen postaus monella tapaa :D

4 kommenttia:

 1. Nää nyt ei mitään kovin huippuja ideoita ole mutta kokeillaan nyt kepillä kevätjäätä..
  Niin no musta ois jees lueskella täältä esim. siitä miten teillä ruokitaan kaneja ja vaikuttaako niiden syömisiin eri vuodenajat. Tyyliin niin et kesällä tietty saa voikukkia etc. :3
  Kuvat nyt on aina huippuja ja joku semmonen Päivä kuvina-postaus oiskin hauska. Ei nyt välttämättä jokaisesta elukasta erikseen mutta joko joistain tietyistä kaneista tai sitten vaan koko laumasta sekaisin. Teidän rutiineista ois kans kivaisa lukea, minkälaisen siivousoperaation käyt aina läpi kanien häkkien kanssa, mistä kanit tykkää eniten talvessa, entä kesässä?
  Ja kyllähän mä keksisin näitä vaikka kuinka mutta en viitsi nyt nakuttaa tähän mitään mega sepostusta :-D

  VastaaPoista
 2. Niin juu ja ehdottomasti ois jees lukea susta itsestäs joku vähän pidempi esittely!

  VastaaPoista
 3. video kanilasta tai muita videoita !!

  VastaaPoista
 4. http://laurankanila.blogspot.fi/2013/02/iik-mut-haastettiin.html haaste!

  VastaaPoista