27. marraskuuta 2012

Voi söpöyden söpöys!

Eilen tänne siis kotiutui ehkäpä maailman söpöin olento: Brookside Korppu eli tutummin Helmi (nimi by pikkusisko). Pikkuhermu on vaan kertakaikkiaan niin suloinen pallero :') Luonteeltaan Helmi on mukava ja kiltti, joskin vähän jännittää vielä uutta paikkaa mutta silti tosi utelias. Ja ulkomuodoltaan neiti on u-p-e-a, tai ainakin omaan silmään juuri sellainen millanen hermeliinin mun mielestä pitääkin olla. Pahaa sanottavaa siitä ei siis löydy lainkaan.. Voisin hehkuttaa Helmiä täällä vielä maailman ääriin mutta sitä en taida tehdä vaan saatte itse katsella palleroa kuvista :3 Joo ja anteeksi laatu, päätin kuvata pitkästä aikaa 400 dllä eikä se näköjään ollutkaan niin viisas idea. Tämä siksi koska omasta kamerasta loppui akku heti ensimmäisen kuvan oton jälkeen joten laiskana ja kärsimättömänä ihmisenä en jaksanut odottaa että akku latautuu vaan vaihdoin samantien koko kameran :D Jos siinä nyt tarpeeksi selittelyä, tolla kameralla vaan on selvästi jotakin mua vastaan.

 
"ei kiinnosta"

 

 
Kuten jo aikaisemmin sanottu, tullaan Helmi astuttamaan Hohdolla mahdollisesti tammikuussa olevan LU:n jälkeen tai riippuu vähän miten noita näyttelyitä tulee ja miten neitonen niissä pärjää. No, ensi keväänä tai kesänä on tulossa pikkuisia hermeliinejä joka tapauksessa. Innolla odotan jo!

Nyt kun lapsiin päästiin, niin kääpiöjäniksiähän on tosiaan tulossa ihan lähipäivinä! Lissun astutuksesta on kulunut jo niin kauan että pian pitäisi lapsukaisia pesästä löytyä :) Jos astutus on edes onnistunut, hope so. Ja tajusin muuten tässä yksi päivä että Sonyakin on jo 8 kuukautta, voi että miten se aika on mennyt niin nopeaa! Pian rupeaa Sonjukankin astutus lähenemään, jos vaan nyt ensin saisin aikaiseksi etsiä sille sopivan miekkosen. Mutta joo eiköhän tämä söpöily ja vauvakuumeilu tältä erää, näkyillään!

4 kommenttia: