22. marraskuuta 2012

tuursdaak

Viime postauksesta voitte varmaan kaikki päätellä miksi tää koko viikko on ollut niin kovin ankea ja hiljainen meidän osalta. Kaneille kuuluu kaikesta huolimatta hyvää, kaikki ovat saaneet vaihdettua karvansa todella hienoiksi, paitsi Lissu..... Voi herranjestas mä en ole ikinä nähnyt noin kamalaa karvanlähtöä! Karvaa vaan tulee ja tulee ja tulee, alla olevasta kuvasta näkyy tulos kun pidin sitä hetken sylissä. Noh, saimpahan ainakin kunnon lämmikkeet ettei tule kylmä :D

huomioikaa hienot kumpparit ja kauniit ratsastushousut

Lauantaina ollaan tosiaan tulossa Lapualle petteilemään, oivoi mun tekis niin mieli ottaa oikein iso lauma jänökkejä mukaan mutta toisaalta en tiedä olisko siinä mitään järkeä. Alustavasti oon siis miettinyt että mukaan lähtisi Amira, Gina ja Biel. Toisaalta tekisi mieli ottaa mukaan myös Sonya, Rudi, Hohto, Karhu ja Winny :') Saa nähdä sitten lauantai-aamulla millainen rekkalastillinen meiltä sitten oikein starttaa kohti hurjaa ja suurta Lapua-cityä.

Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin "- Minä tietenkin!"

Kuvissa komeilevat pikku jänikset eli Gina ja Amira :) Ja kyllä kuvien laatu on... kamala, tiedän. En ole hääppöinen kuvaaja eikä sisällä kuvaaminen juuri paranna asiaa. Pihalla on kokoajan harmaata ja pimeää, plääh! Toivottavasti se aurinko rupeaa näyttäytymään että saan tännekkin vähän enemmän ja parempia kuvia.

1 kommentti: