4. maaliskuuta 2012

hiihtoloman kuulumiset

  Nyt on vähä jäänyt koko viikolta kuulumiset ja ne kuvat mitä lupasin laittaa. Nooh, tässä tulee sitten juttua koko viikon edestä, kärsikää:

  Maanantaina lähetin JV'n ilmot. Winny ja Hohto menee umliin ja petteilemään menee Åsa, Karhu ja Hohto. Mua jännittää mitä Winnystä tuumataan ulkomuodossa.. Sehän on tosiaan aina osannut esitellä parhaita puoliaan tuomarinpöydällä, niinku viime kerralla jahtas häntäänsä x) Tai sitten alottaa hirmusen karvanvaihdon just ennen näyttelyitä, se olis oikeen tyypillistä mun tuuria.. Ei auta kun toivoa parasta! Kanien häkkejä siivoilin alkuviikosta niin, että selkä meni.. Eli sen kerroshäkin rakentaminen jää myöhemmälle :s Toivotaan nyt kuitenkin että saatais se valmiiksi kesään menessä! Ulkoilemassa ollaan käyty valjailla ja ilman koko konkkaronkalla aika paljon sillä sää on ollut mitä mainion melkein koko viikon ajan. Hohto ja "isot kanit" (eli Nappi ja Åsa) etenkin ovat nauttineet hirveesti siitä kun pääsee pihalle purkamaan energiaa ja kaivelemaan lumeen tunneleita :) Ja olin reipas ja tein vihdoin ja viimein pari vuotta sitten syntyneelle leijonaristeytysmuksuilleni epäviralliset sukutaulut! Kaikki paitsi Åsa ovat tosiaan asumassa n. 2 tunnin päässä meistä, eivätköhän nuo postilla saada kulkemaan (;
 
  Winny on ollut sisällä paljon tällä viikolla. Siitä on tullu viime aikoina semmonen koirakani :') Tulee luokse kun kutsuu ja hyppää syliin pyynnöstä. Winny makoilee aina koirien vieressä ja seurailee niitä joka paikkaan. Aina kun joku tulee sisälle ja koirat menee tervehtimään, niin Winny pomppii heti perään ja kerjää kanssa rapsutuksia c: Autoonkin se on nyt pari kertaa päässyt mukaan, eilen äiti kävi kaupassa ja me Winnyn kanssa jäätiin autoon vahtimaan pikkusiskoa joka oli nukahtanut. Winny herätti vähän huvittenuisuutta monissa jotka auton ohi menivät. Jänis S-marketin pihassa ei näköjään ole tavallinen näky :D Muutamat tutut tuli poitsua kattomaan, ja Winny selvästi nautti huomiosta!

 


  Karhu taas potee pahaa murkkuikää.. Onneksi se pysyy edes jollakin lailla kurissa paljolla ulkoilulla ja liikunnalla. Jotenkin tuo jänisten angsti tuntuu pahemmalta kuin muiden kanien, mutta jäniksillä nyt tuo luonne onkin vähän "iso". Muuta isoa niissä ei sitten olekkaan (; Ja Karhuhan oli tosiaan myynnissä jossain vaiheessa, mutta päätinkin nyt pitää sen lopulta itselläni. Ollaan Karhun kanssa nyt ruvetty hyppimään ja jänes on tykännyt. Tähän mennessä en ole kamalan korkeita vielä Karhulle laittanut, ehkä n.10 cm. Ajattelin että jos tän kevään/kesän aikana mentäis helppoa suoraa kokeilemaan. Musta vaan tuntuu että mä rupean jännittämään ihan hemmetisti jos ilmotan Karhun jonnekkin, mun hermot ei nimittäin ole mitään maailman parhaimmistoa. Kun vein Karhun sillon joulukuussa rekkaus-luokkaan mä ihan tärisin kun olin viemässä kania tuomarille! Mutta onneksi se meni lopulta hyvin (:  Näillä näkymin ilmotan sen PetExpoon helppoon suoraan, jos vain kyyti saadaan jostakin. Toivotaan että äiti jaksaisi lähteä Helsinkiin asti.

 Ja pitää vielä tähän loppuun hehkuttaa että löydettiin vihdoin ja viimein kääpiöjänis tyttönen! Bianca tulee näillä näkymin kevään lopussa meille (: Ja niin, lupasin sillon laittaa kanien huoneesta kuvaa, mutta kone ei nyt jostain syystä suostu lataamaan kuvaa tänne..  Tuli muuten paljon juttua pelkästään Karhusta ja Winnystä ;o Pitääpä ens kerralla tehä vähän enemmän juttua muistakin!

2 kommenttia: