23. maaliskuuta 2012

JV valmisteluja

  Nyt on mennyt ilta boxien siivoamiseen ja valkoisista karvoista eroon hankkimiseen. Kynnet leikkaan vasta huomenna, ja kynsisakset onkin sopivasti mennyt hukkaan.. Jotenkin alkaa pienoinen jännitys iskeä, sillä huomenna on siis Hohdon ja Winnyn ensimmäiset ulkomuodot meillä. Saa nähdä mitä pojista tuumataan.
  Winny ei ole ehkä parhaimmassa kunnossa, mutta tuompa sen nyt silti näytille. Karva ainakin näytti mukavalta! Ja lisäksi mua pelottaa että mitä se tekee tuomarin pöydällä koko päivän häkissä vieton jälkeen, tänään Winny oli melkein koko päivän juoksentelemassa eli toivotaan kovasti että energiaa ei olisi _ihan_ niin paljon :D Karhu ja Hohto ovat omasta mielestäni tosi kivassa kunnossa, niin karvaltaan kuin rupiltaan (: Toivottavasti tuomarit olis samaa mieltä! Karhussa tosin epäilyttää se että se käy assarin käden kimppuun kun se otetaan boxista. Pitää varmaan käydä se itse taistelemassa sieltä. Käsitellessä Karhu on kyllä tosi mukava, mutta häkkiä puolustaa välillä :p Hohdossa ei oikeastaan mietitytä mikään, sillä on niin mukava lepposa luonne että en usko että se mitään hassua keksii. Åsaa en ota mukaan ollenkaan syystä että neiti aloitti iki-ihanan karvanvaihdon, mutta jos hyvin menee vien sen sitten Ilmajoelle pettiin 14.4.
  Huomenna lähdetään ajelemaan Teivoa kohti n. puoli seitsemältä, eli herätys on jo ennen kuutta.. Mutta toivotaan että päivästä tulee aikaisen heräämisen arvoinen! Mukaan tulee myös Marleen kaniensa kanssa. Ootan kovasti että pääsen näkemään Marleenin uuden kääpiöjäniksen, Hermannin :') Ja niin, mulla on taas vaihteeksi jäänyt se kanien tiloista tehty postaus tekemättä.. Ylläri. Mä yritän tehdä sitä ens viikolla, mutta ei kannata odottaa liikoja, ainakaan kun musta on kyse :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti