9. helmikuuta 2014

Sunnuntain kuvailuja

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin pitkästä aikaa kuvailemaan kaneja nyt kun kerrankin oli kiva sää, ei satanut vettä tai räntää niinkuin muutamana viime päivänä. Täyttelin tänään myös ilmokaavakkeita JV:hen ja mukaan lähtee näillä näkymin Luca, Tilda, Gina, Liibo, Helmi sekä pet-luokkaan ajattelin ilmoittaa Hohdon. Voi vitsit mä en millään malttaisi odottaa että pääsee taas näyttelyihin!

GildaTilda

Näitä kuvia ottaessani tajusin miten paljon Tilda onkaan kasvanut, sehän on jo (melkein) aikuinen! Jouduin hetken aikaa miettimään että olinko napannut kanilasta mukaan Tildan vai sen äidin, Ritan mutta kyllä vaan kuvaamani iso jänis osottautuikin mun omaksi pikku-Tildaksi.

Luca

HelmiVaikka Helmi onkin hurjan suloinen ja hieno hermeliini, on sen kuvaaminen aina vähän haasteellista koska kuten ylläolevasta kuvasta näkee on sen ilme lähes aina "mua ei kiinnosta, vie mut takaisin syömään" :D Noh, onneksi noiden tylsistyneiden ilmeiden seasta löytyi pari ihan kivaakin!

4 kommenttia:

 1. Hermeliinit ei ole ollenkaan mun suosikkeja, mutta voi apua kuinka ihana toi Helmi on! :D Ihan mahdottoman nätti ja suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep Helmi on kyllä aikamoinen söpöliini :3

   Poista
 2. Kivat kuvat, tausta ja alusta ovat mainiot! ☺

  VastaaPoista