17. helmikuuta 2014

Kolmoiskämmi

Jep elikkäs kanilassa oli tänään tapahtunut yksi pahimmista mahdollisista mokista. Kuten jotkut varmaan jo tietävät asuvat Rita, Tilda ja Pikku-Pupu vapaana kanilassa tällähetkellä ja muut kanit ympäriämpäri kanilaa omissa lukaaleissaan. Winnyn häkin ovi ei pysy kamalan tiukasti kiinni joten se pitää kiinnittää erikseen vielä pienellä lukolla jottei vahinkoja pääsisi syntymään kuten tänään.. Minä tai mun siskoni joka myös kaneja hoitaa oli unohtanut laittaa Winnyn oven kunnolla lukkoon joten Winnyhän oli ottanut tilaisuudesta vaarin huomattuaan että saa itse avattua häkkinsä oven. Jokainen on varmaan jo tässä vaiheessa arvannut että Winny löysikin tiensä kanilan lattialle kolmen hurmaavan jänisneidin seuraan...

Nyt pitää vaan toivoa oikein kovasti että kukaan lattialla asuvista naaraista ei olisi antanut astua itseään (joka on aika epätodennäköistä, sillä lattialta löytyi punaruskeita karvatuppoja) tai jos on, niin astuminen ei ole onnistunut koska vaikka kaninpoikaset ovatkin ihania niin en todellakaan voi sanoa toivovani kolmea risteytyspoikuetta, varsinkaan samaan aikaan. Tiedän että on todella vastuutonta antaa tällaisten vahinkojen tapahtua, en todellakaan ole tyytyväinen tähän tilanteeseen joten toivon että te kaikki ymmärrätte siellä. Ja jos nyt sattuu käymään niin että noin kuukauden päästä tänne syntyy vahinkopoikue(ita), tulen ehdottomasti pitämään huolta poikasista ihan yhtä hyvin kuin kaikista muistakin vaikka kuinka ovatkin ei-niin-toivottuja. Pitää vaan toivoa parasta ja pelätä pahinta..

3 kommenttia:

 1. Toivotaan nyt ettei poikasia vain tulisi! Ymmärrän tilanteen ERITTÄIN hyvin, koska itselle meinasi kerran käydä lähes samanlainen vahinko, mutta onneksi huomasin ajoissa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja hyvä että pystyit välttämään vahingon :)

   Poista
 2. Voi apua, Winny oli silloin meillä asuessaan jo samanlainen hulttio niin meillähän oli myös käytössä pieni systeemi siltä varalta että se ei saanut häkkinsä ovea auki. Silloin meillä tosin ei ollut naaraita samaan aikaan mutta poitsulla oli tapana hiippailla kylppäriin ja silputa kaikki wessapaperit :-D

  Pitelen peukkuja ettei olisi päässyt käymään sellaista vahinkoa minkä seurauksena maailmaan tupsahtaisi se 3 poikuetta samalla kerralla.
  Itseäni harmittaa niin kovasti kun meillä on sitä heinäallergiaa kun olisi joskus aivan ihana saada Winnyn jälkeläinen.

  VastaaPoista