4. tammikuuta 2014

New year, new me - shittii

Vau, 2014 kuulostaa hassulta! Näin uuden vuoden kunniaksi ajattelin vähän tehdä suunnitelmia ja tavoitteita seuraavalle vuodelle  koskien kaneja ja tätä blogia myös tietenkin sen myötä. Tää saattaa vaikuttaa monille siltä new year new me - shitiltä ja okei ehkä asia voikin olla niin mutta yritetään! Tottapuhuen tosin mun mielestä ei ole kauhean järkevää muuttaa itseään tai asioita aivan totaalisesti vaan sen takia että vuosi vaihtuu vaan sen takia että siihen on oikeasti halua ja tietää että pystyy saavuttaa tavoitteensa. Tässä siis vähän suunnitelmia ja tavoitteita tälle vuodelle, tätä onkin sitten jännä lueskella taas vuoden päästä ja nähdä mitkä ovat toteutuneet ja mitkä taas ei.

1. Ginalle ja Gildalle poikueet alkuvuodesta/keväällä eli suunnitelmissa olisi astuttaa Gina Liibolla ja Gilda Lucalla suunnilleen samoihin aikoihin mahdollisesti jo nyt tammikuussa, kertoilen näistä joskus vielä myöhemmin lisää :-)

2. JV-2014 Lempäälässä, siellä siis nähdään!

3. Ruotsiin? Kaniininkasvattajathan tosiaan järjestää näyttelyreissun Ruotsiin joten sinne olisi ihan mahtavaa mennä! Vielä pitäisi vaan taivutella äiti innostumaan reissusta

4. Hermeliinipoikue Jep, eli Helmille olisi suunnitteilla poikue mutta isä on vielä mietinnässä. Toisaalta kyllä tekisi kovasti mieli käyttää Hohtoa, mutta toisaalta taas sitten ehkä sittenkin jotain kivaa soopelia.

5. Jänikset YouTuben puolelle Youtubessa odottaa jo kanava valmiina, tosin ilman videoita. En tiedä oonko ikinä tänne kertonut mutta mä olen aina haaveillut videoiden tekemisestä joten nyt olisi hyvä sauma tehdä tännekin videoita!

6. Vähemmän tekosyitä, enemmän tekemistä! Niin, mä olen ehkä maailman kaikkeuden laiskin ihminen, asioiden aloittaminen kestää multa aina tosi kauan vaikka homma ei sinänsä olisi iso tai edes vaikea niinkuin esimerkiksi postauksen kirjoittaminen. Tänä vuonna mun pitää siis ehdottomasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja raahautua vaikka väkisin kanilaan, koneen äärelle tai minne milloinkin.

7. Ahkerammin näyttelyihin Oon ollut viimeksi näyttelyissä yli puoli vuotta sitten, se tuntuu ihan hullulta! Back in the old days näyttelyissä tuli vietettyä useimmat viikonlopuista.

8. Tilda ulkomuotoon Odotan tositosi innolla että saan ensimmäisen oman belgianjäniskasvatin näytille!

9. Panosta laatuun En halua laittaa tänne blogiin juttuja mihin en itse ole tyytyväinen koska jos mä en niitä haluaisi katsella tai lukea niin kuka sitten? Haluan siis että blogissa paranee niin kuvat, teksti kuin muutkin asiat jotta te lukijat pitäisitte tästä :)

Siinä nyt muutamia, enempää en viitsi laittaa etten joudu pettymään vuoden lopussa... :D Okei no ei kai nyt sentään. Mitäs teille kuuluu, onko teillä joitakin odotuksia, suunnitelmia tai lupauksia tälle vuodelle?  Me toivotaan koko kaniporukan voimin jokaiselle teistä superhyvää vuotta 2014 ja isot kiitokset että olette jaksaneet katsella meitä tähän asti, toivottavasti vielä tulevaisuudessakin :)

8 kommenttia:

 1. sulla on ihan super ihana blogi ja nuo kanit.. ne on vaa nii sulosia<3 :-millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) kuvailen canonin eos 550d:llä

   Poista
 2. tykkäätykkää! sun jänislaumas on niin soma, et ehdottomasti enemmän postauksia jos saa toivoa! >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! ja joo on ollu kyllä ihan liian hiljaista täällä, nytten rupeaa palailemaan takaisin vähän ahkerampi postaustahti :)

   Poista
 3. miten saa blogii tonne bannerin alle ton "kanit, muuta, myydään" tommoset "painikkeet "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita erinlaisia sivuja voit tehdä "sivut"-osiossa painamalla sieltä muistaakseni luo uusi sivu tmv. Bannerin alle sivut saa siirrettyä taas "ulkoasu"-osiossa :)

   Poista
 4. Maksako se jos tekee kanavan YouTubee olisi kiva jos vastaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maksa, kanavan teko on täysin ilmaista! :)

   Poista