17. tammikuuta 2014

Kanilaräpsyjä

Jep elikkäs tässä on nyt muutamia kuvia meidän kanilasta ja siitä että miltä siellä nykyään näyttää, tuntuu että siitä on jo pitkä aika kun viimeksi laitoin kuvia kanilasta. Haluaisin kuvailla kaneja pihalla nyt kun on nättiä lumikerroksen ansiosta mutta viime päivinä pakkanen on kyllä todella paukkunut joten tuntuu vähän tyhmältä iskeä kaneja kovaan pakkaseen muutamien kuvien takia joten ehkä me vaan odotellaan että lämpötilat olisivat vähän suotuisammat että päästään taas ulkoilemaan.Tuossa yläpuolella siis pari kuvaa siitä miltä näytti kun olin tyhmyyksissäni unohtanut harjan kanilan lattialle jossa se sitten joutuikin belgianjänisten raadeltavaksi. Lisäksi edellisiltana laitetut kaurat oltiin levitelty lattialle.. Ja jotkut vielä ihmettelevät miksi lakaisen lattiat joka päivä :D
Tehdashäkeissä meillä siis asutaan seuraavasti: "kolmannessa kerroksessa" asuvat Gilda ja Karhu, seuraavaksi ovat Hohto ja Winny (Winny tosin muutti asumaan mulle kämppikseksi mun huoneeseeni pian näiden kuvien ottamisen jälkeen) ja alimmat häkit ovat vailla asukkaita ja siivouksen tarpeessa. Kerroshäkin vieressä olevissa häkeissä asustelevat Helmi ja Liibo.

Kerroshäkissä asuvat ylhäällä Lissu & Gina, keskellä Rudi ja alhaalla Luca. "Isot kanit" eli Rita, Tilda ja Pikku-Pupu ovat koko ajan vain vapaana kanilassa, yksi tyhjä tehdashäkki toimii niillä tukikohtana eli vessana ja laitan niille myös sinne heinät etteivät sotkisi niitä pitkin poikin kanilaa.


4 kommenttia:

 1. Todella nätti tuo kerrostalo☺

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, mutta vähän jotenkin kapea.

  http://popsipopsiporkkanaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä ei kovin kapealta näytä mutta voi olla ettei ole ottanut silmään kun selaan pääasiassa ipadilla :) mutta kiitos sulle palautteesta!

   Poista