15. joulukuuta 2013

Pörröinen vieras ja Twitter

Tässä jokunen päivä meille tuli erittäin, erittäin pörröinen sekä suloinen vieras. Kyseessä on siis mun kaverin, Marleenin mahdottoman söpö leijonaharjanaaras joka tuli kuvattavaksi joulukorttiin :) Pakko kyllä myöntää että oikein sydän suli tuon parin tunnin aikana minkä tuon pörröpallon kanssa vietin! Ehkä minäkin joskus hankin tollasen.. :)
Vielä pitäisi kuvata omista jänöistä joulukuvia, en vaan oikein tiedä millaisia. Mutta eiköhän niitä rupea pian tänne tulemaan, ainakin toivottavasti :) Ja pahoittelut tähän loppuun vielä siitä että mitään kovin erikoista ei täällä blogissa ole nyt ollut hetkeen, meillä on koulussa nytten koeviikko ja samalla valmistellaan puurojuhlaa joka on ihan muutaman päivän päästä joten aika on ollut vähän kortilla. Pian onneksi alkaa joululoma ja voi vihdoinkin keskittyä muuhunkin kuin kouluun!

Ja nyt vielä tähän loppuun mainostusta elikkä tein blogille Twitter-tilin jossa meidän touhuja voi seurailla reaaliaikaisesti :) Meidät siis löytää nimellä @janistenviemaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti