11. joulukuuta 2013

Kotipupu-Winny

Tosi monet bloggaajat pitävät nyt joulukuussa joulukalenteria kirjoittamalla joka päivä mutta kuten olette varmaan kaikki huomanneet, ei musta todellakaan ole sellaiseen. Mutta, vaikka ei mitään erikoista välttämättä olekkaan meidän osalta luvassa niin joulua odotetaan silti innolla!  Okei, kanit eivät ehkä ihan niin innokkaasti kuin minä... :) 

Meille ei kuulu oikein mitään eikoista joulun odotuksen lisäksi. Mutta kuten otsikosta voi lukea, on tämän postauksen tähtenä Winny, mun oma pikku lempparijänö. Winny on tosiaan omalla tavallaan mun suosikki vaikka kaikista kaneistani toki tykkään ihan mielettömästi. Suosikkikanin virka tuo mukanaan Winnylle joskus vähän "etuuksia" ja siitä johtuen se viettääkin paljon aikaa mun huoneessa joten tässä vähän kuvia Winnystä kotipupuna, mun mielestäni ainakin on kiva katsella kun kanit pomppivat uteliaina tutkien kaikkea ja välillä rallittelevat pitkinpoikin.2 kommenttia:

 1. TOSI kovalla viiveellä tulee nyt tää komma kun meillä on reistannut kone jo pitkän aikaa mutta anyway..Aivan ihanaa kun oot Winnyrästä postaillut ja huippua nähdä kuvia & miten siitä pikkujäbästä on kasvanut hieno mies :)
  Kiitti kun oot antanut Winnylle niin hyvän kodin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä kiitos teille Winnystä! Sen hankkiminen oli ehkä paras päätös minkä oon ikinä tehnyt enkä kadu lainkaan :) Winny on maailman herttaisin ja hassuin persoonallinen pikkumies, ihan täydellinen :')

   Poista