23. marraskuuta 2013

Talvimiehiä

Heippahei! Toissapäivänä meille satoi vihdoin ja viimein lunta joten tänään kuvailin pihalla muutamaa pupusta. Tänään kameran edessä olivat Liibo, Hohto ja uusi tulokas Luca. Olin suht tyytyväinen kuviin kun latailin niitä koneelle ja sain ne muokattua mutta en tiedä minkä hyikamalayökruma-suodattimen läpi ne oikein menivät kun ne tänne Bloggeriin laitoin... Harmittaa mielettömästi kun kuvat menivät piloille mutta eipä auta, tai kyllä ne saisi varmaan jollain konstilla hyvänlaatuisina tänne mutta en voi varsinaisesti sanoa osaavani käyttää tietokonetta kamalan kummoisesti :DMuutamassa yllä olevassa kuvassa komeilee siis aiemmin mainitsemani Luca, se muutti meille parisen viikkoa sitten poisnukkuneen ruskean uroksen "tilalle". Luonteeltaan Luca on tosi utelias ja energinen, välillä vähän arka. Ihan kiva jänökki se on kaikenkaikkiaan!

2 kommenttia:

  1. Keitä kaneja sulla on lähdössä Äijälään? ja oot kyllä onnekas kun omistat niin ihanan kanin ku Liibo on :) mulla oli tosiaan sen poika kotona mut kuoli valitettavasti jo 6kk iässä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alunperinhän multa piti lähteä lähemmäs 10 jänöä ulkomuotoon mutta meille tuli pieniä esteitä joten saa nähdä pääsenkö paikan päälle ollenkaan, muutama pupu tulee varmaan jälki-ilmolla petteilemään jos pääsen Äijälään tulemaan :) Voi kurja kun teidän jänön kanssa kävi noin! Liibo on kyllä hurjan ihana ja sille onkin mahdollisesti tulossa jälkikasvua ensi vuoden puolella :)

      Poista