25. marraskuuta 2013

A week thru my phone

Ajattelin kerrankin käyttää mun kännykkäriipuvuuttani hyödyksi ja kokeilla samalla jotain vähän erinlaista, räpsin koko viikon joka päivä kuvia joista kokosin nyt pienet kollaasit tänne. Kuvissa siis näkyy mitä kanit ja minä ollaan viikolla oikein tehty, mitään kovin erikoista ei ole tapahtunut mutta tälläistä meidän arki yleensä on :-)


Maanantaina jänikset pääsivät nauttimaan ulkoilmasta valjaissa koska pihalla oli kerrankin kiva sää ja kovasti ne siitä tykkäsivätkin! Mä taas reippailin kanilan siivoamisella, yhtä paljon en siitä tainnut kuitenkaan nauttia kuin kanit.. :)Tiistai ja keskiviikko menivät ihan normaalisti pupusten ja hevosten kanssa, kanien kanssa mitään erikoista tehty koska keskityin lähinnä kärsimiseen sängyn pohjalla kun lihakset huusivat hoosianna kuntotestien takia :D Ei sillä että mulla jotenkin huono kunto olisi tai jotain!


Torstaina satoi siis vihdoinkin lunta piristämään niin kamalan harmaata ja tylsää maisemaa! Mulla kului päivä suurimmaksi osaksi koulussa ja hevosten kanssa tallilla.Perjantai kului ihan täysin normaalisti, kuvasta tosin huomaa että kanilassakin oltiin perjantai-fiiliksissä ja kiipeiltiin siellä sun täällä :) Lauantaina otinkin kuvia kaneista pihalla ja silloiset kuvat oottekin jo nähneet. Illalla muokkailin kuvat ja latasin ne tänne blogiin, sen jälkeen ilta kuluikin ensin kavereiden kanssa ja sitten katsottiin netistä pikkusiskon kanssa 1D-daytä. 


Eilinen menikin sitten ihan vaan höllätessä kanien kanssa ja tuli sitä tallillakin taas piipahdettua. Ja tässäpä meidän (varsin tylsä) viime viikko sitten olikin, haluaisitteko tälläisiä joskus toistekkin? Mun omasta mielestäni tällä tavoin on paljon mukavampi kertoa meidän päivistä kuin kirjoittamalla kaikkea vaan yhteen pötköön, itse en ainakaan jaksaisi sellaista ruveta lueskelemaan. Mutta nyt keskitynkin todenteolla fangirlitämiseen kuuntelemalla One Directionin uutta tänään julkaistua levyä, suosittelen ehdottomasti teille muillekin :)

2 kommenttia: