3. marraskuuta 2013

If we could only have this life for one more day

En tiedä milloin tämä suru oikein loppuu meidän osalta, mutta sen tiedän ettei ainakaan vielä.. Nimittäin juuri meille kotiutunut vailla nimeä ollut ruskea kääpiöjänisuros löytyi eilen kuolleena häkistään.

Pikkuinen oli mitä mahtavin ja ihanin kani, mä ja koko muukin mun perhe tykästyi siihen ja tullaan kaikki kaipaamaan sitä ihan mielettömästi. Syytä kuolemaan ei tiedetä mutta mitä todennäköisemmin se on johtunut valtavasta stressistä. Sehän tosiaan oli vielä todella nuori kani ja lyhyen ajan sisällä matkusti paljon ja pitkiä aikoja kerrallaan joten on ymmärrettävää jos se ei vaan ole kestänyt kaikkea sitä stressiä mitä matkustamisesta ja kaikesta muusta aiheutui.


Lepää rauhassa pikkuinen, toivottavasti sulla on nyt parempi olla </3

13 kommenttia:

 1. voi ei!!! :O apua....kamalasti voimia sinne!

  VastaaPoista
 2. Hirveesti voimia ja osanotot! :(

  VastaaPoista
 3. Sulla on aika paljon noita kaneja kyllä kuollut noin vain. Oletko lähtenyt tutkimaan asiaa? Tosiaan jos käyt näyttelyissä ja myyt kaneja, niin se voisi olla myös muita kohtaa ystävällistä. Kukaan ei halua tauteja kanilaansa.. Ymmärrät sen varmasti.

  VastaaPoista
 4. Kauheeta :o mut tosiaan Sanni rakas, lähetä eviraan yms, ettei vaan oo mitään tautia. Se ei häpeän asia vaan varmasti saat kannustusta jos otat asiasta selvää että miksi kuolee kaneja.

  VastaaPoista
 5. Kyllä, mulla on kuollut kaneja tämän kesän/syksyn aikana liian monta. Kaikki kanit eivät kuitenkaan ole kuolleet ilman syytä. Mutta voin sanoa että kanit, jotka ovat lähteneet multa muualle, eivät ole olleet missään tekemisissä noin vain kuolleiden kanien kanssa ja näyttelyissäkään en ole käynyt puoleen vuoteen ihan syystä. Lisäksi tällä kuolemalla ei pitäisi olla mitään tekemistä edellisten kanssa sillä tuo kyseinen kani oli koko ajan meillä ollessaan karanteenissa ja siten ihan eristyksissä muista mun kaneistani. Mä en halua että jotkut luulevat ettenkö mä olisi yrittänyt tehdä asialle jotain tai etten välitä tästä, voin sanoa että oon viettänyt lukemattomia unettomia öitä tämän asian takia ja mä olisin halunnut lähettää ensimmäisestä ilman oireita kuolleesta kanista lähtien lähettää niitä avattavaksi jotta selviäisi mikä niillä on mutta mun vanhemmat eivät ole nähneet jostain syystä siihen mitään tarvetta... Ehdottomasti mä haluaisin tämänkin kanin lähettää eviraan ja toivon todella että saadaan tähän asiaan selvyys ettei tarvitse elää epätietoisuudessa tästä asiasta ja ettei muiden tarvitse pelätä että mun kaneista jollain tapaa tarttuisi tautia omaan kanilaan. Ja jos joku vielä tulee tästä asiasta huomauttamaan niin joo, tiedän ettei pelkkä valittaminen ja surkuttelu täällä blogissa auta. Mä en kestä enää tätä että mun kanit vaan kuolee yksitellen, oon päättänyt toimia jotta saadaan tämä loppumaan.

  VastaaPoista
 6. Blogisi on palkittu! :)
  http://pupuninjat12.blogspot.fi/2013/11/80-kanien-hakki-nyt-liebster-blog.html

  VastaaPoista
 7. Vaikka tästä onkin jo jonkun verran aikaa niin silti rutkasti voimia sulle!(: Älä ota vakavasti mutta kannattaisi tutkia mikä tässä on kyseessä kun sulta on jo jonkun verran pupuja kuollut lyhyessä ajassa,mikä on kamalaa mutta ois varmaa kamalaa myös jos joku tauti ois ja se kiertelis edellee sun pupuissa.. Voimia sulle & osan otot<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tottahan tuo on, onneksi tilanne on nyt rauhoittunut ja kaikki on ruvennut taas sujumaan normaalisti :) Ja enhän mä tietenkään liian vakavasti ota älä sitä murehdi!

   Poista
 8. Voi kurjuus! :(
  Itse en ole nyt taaskaan koneella kauheasti käynyt joten vasta nyt tähän tekstiin törmäsin ja tiedän että tästä tapauksesta on jo jonkin aikaa mutta halaus sinne silti ja jaksamisia, kyllä se siitä vielä!

  Terkuin Emmy, Pete & Hoku

  VastaaPoista