4. lokakuuta 2013

Uusi alku

Kukaan ei varmaan osannut odottaa että tämä blogi heräisi vielä henkiin näiden kaikkien hiljaisten kuukausien jälkeen, en edes mä itse vielä kuukausi sitten. Kaikki jotka ovat lukeneet tuon viimeisimmän postauksen jonka kirjoitin kesäkuun lopussa, osaavatkin varmaan päätellä mistä tämä moinen hiljaisuus on johtunut. Tähän on ollut muitakin syitä, en pysty enkä edes halua kertoa kaikkea mitä kesän ja alkusyksyn aikana on tapahtunut mutta lyhyesti sanottuna melkein kaikki mikä voi mennä pieleen, todellakin meni. Kesän poikueista tällä hetkellä elossa on vain kolme jänistä, lisäksi kolme todella tärkeää kania siirtyi paremmille porkkanamaille. Ensimmäisenä Nappi, yksi mun ensimmäisistä kaneista ja kaikin puolin ihana ja rakas kani. Seuraavaksi Sonya, joka vaikean harkinnan tuloksena päädyttiin lopettamaan. Viimeisenä, alle viikko sitten Biel löytyi kuolleena häkistään.. Kesän lopuksi uskoin etten palaisi varmaan ikinä kanien pariin, mä olin niin väsynyt siihen että kaikki tuntui menevän pieleen ja että menetin koko ajan tärkeitä kanejani. Mä en ole vieläkään pystynyt käymään näitä asioita kunnolla läpi mun päässäni, enkä varmaan ikinä pystykkään. Mä olen koittanut olla ajattelematta tätä kaikkea, mutta joskus nämä asiat on vaan pakko hyväksyä ja aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. Ja sen mä olen päättänyt nyt tehdä.

Mä olen päättänyt että tästä lähtee uusi alku niin tälle blogille, mun kani-harrastukselle ja elämälle ylipäätään. En tiedä miten ja miksi mutta sain yhtäkkiä takaisin sen innostuksen tähän kaikkeen jonka kadotin keväällä, todella kurjasta kesästä sekä syksystä huolimatta kaikki jotenkin vaan tuntuu taas kivalta enkä mä malta odottaa kunnes pääsen taas näyttelyihin tai että saan seurata miten pienet poikaset kehittyy ja kasvaa!

Tästä se siis lähtee, uusi alku kaikelle. Mä todella haluan kiittää teitä kaikkia jotka olette pysyneet lukijoina näin pitkän hiljaisenkin jakson aikana!  Oli ihanaa avata Blogger ja huomata että niin monet olivat vielä mukana :)  Terävimmät varmaan jo huomasivat että blogin ulkoasu on kokenut muutoksia (Ulkoasu on tosin vielä vähän keskeneräinen joten älkää ihmetelkö jos se vaikuttaa vähän karulta),  se ei kuitenkaan ole ainut asia joka muuttuu täällä tai tulee muuttumaan. Kanit ja bloggaaminen eivät ole suinkaan ainoita joihin löysin innostuksen uudelleen, hevoset ovat laukanneet syksyn aikana uudestaan mun sydämeen ja valloittaneet sen yhdessä kanien kanssa. Voi siis olla että välillä täällä saattaa seikkailla vähän isompia nelijalkaisia kuin kanit.. :) Kerron piakkoin että mitä kaneille oikein kuuluu nykyään, kanilauma on kokenutkin jonkin verran muutoksia viime kerrasta. Alapuolella on myös pieni sneak peek eilisestä kanien kuvailustaIhanaa olla täällä takasin, nähdään pian!

8 kommenttia:

 1. Jei, mukavaa kun kirjoitat taas :-)

  VastaaPoista
 2. Ompas ollu paljon murhettakin.. :( voiko udella miksi Sonya jouduttiin lopettamaan ja onko selvyyttä mistä nuo muut kuolemat johtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden kuolemiin ei tiedetä syytä, kaikki olivat varsin hyvässä kunnossa kun vaan löytyivät kuolleina häkeistään :( ehkä syy selviäisi paremmin jos oltaisiin lähetetty avattavaksi. Mutta Sonya jouduttiin lopettamaan koska se oli pihahäkissä ollessaan päässyt karkaamaan ja karkureissulla ollessaan repäissyt huulensa tosi pahasti niin että se halkesi nenään asti.. Käytiin eläinlääkärillä jossa se ommeltiin mutta huuli ei enää "kasvanut kiinni" joten päädyttiin lopettamiseen koska Sonyan oli todella hankala syödä ja juoda puhumattakaan kaikista pöpöistä sun muusta mitä huulen kautta kanin elimistöön olisi mennyt :( Ajattelin kirjoittaa joskus tästä postauksen mutta tässäpä tämä nyt sitten tuli jo

   Poista
 3. Oisko siinä ollu sitten jotain epidemiaa liikkeellä.. mistä näistä tietää..
  Oli varmasti parempi ettei Sonya joutunu kärsiin pidempään kipeän suun kanssa :/

  VastaaPoista
 4. Haluaisitkos ruveta lukemaan blogiani osote: ricojaraksu.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Teidät on haastettu! :) http://kanimaisia.blogspot.fi/2013/10/2x-haaste.html?m=1

  VastaaPoista