24. lokakuuta 2013

Superihanat ulkomaan tuliaiset

Tässä ne nyt vihdoin ja viimein ovat, ihanaakin ihanemmat tuontipuput! Maanantaina tosiaan hain jänikset Ilmajoelta ja voin sanoa että ihastuin molempiin samantien kun näin ne. Molemmat ovat upeita niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan, mitä muuta kanilta voikaan toivoa :) Tänään sain vasta äntiin kuvailla tulokkaita koska muina päivinä on satanut ja olen päässyt itse koulusta niin myöhään pois etten ole edes kerinnyt.

Castaway Gisella "Gilda" 
Gilda on temperamenttinen jänis-neiti, ikää sillä on vähän päälle 4 kuukautta. Se on ulkonäöltään mielettömän hieno ja sen turkki on kerrassaan upea! Kivan näyttelypupun siitä olisi varmasti saanut ellei sillä olisi kaksi valkoista etutassun varvasta mutta se ei kuitenkaan haittaa koska se tuli meille kasvatukseen ja lemmikiksikin :) Gildan lähisuvussa on ruskeaa joten voi olla että meille syntyy joskus niitä kauan haaveiltuja ruskeita poikasia!

 
 
Briteistä tuodulla ruskealla uroksella ei ole vielä nimeä, se on suunnilleen 2-3 kuukauden ikäinen. Luonteeltaan se on mitä ihanin ja herttaisin herra, rakastaa rapsutuksia ja sylissä kiipeilyä yli kaiken! Ja ai että tuo sen väri, niin hieno ruskea suklaapupu :') Sillä on tosin tällä hetkellä mukavat rajat turkissa mutta kyllä se siitä kunhan se vaan saa vaihdettua karvansa, pikkuinen on myös vähän luinen takaa kaikesta matkustelusta ja stressistä johtuen mutta eiköhän ruokahalu parane kun se alkaa kotiutumaan kunnolla.
 
Mä olen hurjan tyytyväinen uusiin kanilauman jäseniin ja toivottavasti näiden yksilöiden myötä voin hiljakseen ruveta kasvattamaan myös yhtä omista lempiväreistäni kaneilla, ruskeaa! Ja vielä tähän loppuun tieto, että mun kamerani putki on tällä hetkellä huollossa koska viikko sitten se näytti tältä jonkun pudotettua kameran putki edellä lattialle:
 
 
Kuvasin tämän postauksen kuvat siis isäni 18-55mm putkella joka ei todellakaan ole maailman valovoimaisin, eikä varsinkaan paras väline harmailla syysilmoilla kuvaamiseen. Nyt pitää vaan toivoa että mun oma putki saadaan piakkoin kuntoon ja sen myötä myös kivemman näköisiä kuvia tänne blogiin.

4 kommenttia:

  1. onnea näiden uusien tulokkaiden johdosta oikein kovasti!!! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uusista hörökorvista!
    Tuo ruskea jänis on vekkulin näköinen! :)

    VastaaPoista