6. maaliskuuta 2013

vas happenin'


Älkää edes kysykö tuosta.. Niin, blogi on vietellyt nyt jonkin aikaa hiljaiseloa, tai ei nyt kauhean kauaa mutta kyselyssä äänestettiin eniten tuota postauksia useammin-kohtaa joten olen yrittänyt kirjoitella teille aktiivisemmin kuin ennen. En kuitenkaan halua että tästä tulee jonkinlaista "pakkopullaa" vaan että tämä on mukavaa ja että kirjoittelen tätä ihan vapaaehtoisesti joten en aio luvata että kirjoitan silloin ja silloin postausta. Muttajoo, syy siihen miksi postauksia ei ole tullut on vain yksinkertaisesti se että mitään mainittavan arvoista ei ole tapahtunut. Kuvaillakkaan ei ole pahemmin voinut koska sää on ollut viimeaikoina ihan kamala, tänään meinasin kuvailla kaneja koska koulussa ollessani aurinko paistoi todella hienosti mutta heti kun kotiin pääsin niin alkoi oikein mukava tuuli ja lumimyrsky. Ja ehkäpä koulun alkamisellakin on ollut jotain osuutta tähän hiljaisuuteen blogin osalta tai ehkä mä vaan olen laiska...  Eipä tule varmaan kellekkään yllätyksenä :D

Nyt lähipäivinä Helmin pitäisi saada poikasia, en ole oikeasti asiasta kauhean varma sillä en laittanut astutusta tarkasti ylös. Jokatapauksessa, mä olen ainakin ihan hirmuisen innoissani ensimmäisistä hermeliini-lapsista! Myös Lissunkin pitäisi saada poikasia mutta villinä veikkauksena taas heitän että se on jäänyt jälleen kerran tyhjäksi, tämä taisi olla jo kolmas yritys jos mä olen oikein laskenut. Ei kuitenkaan vielä pidä luopua toivosta, josko niitä käpölapsiakin tulisi sittenkin? :) Sonya piti tosiaan astuttaa tässä kuussa mutta valitettavasti neitosen sulhas-ehdokas, Tringa's Einsenberg eli tutummin Reiska, kuoli. Todella lämpimät osanotot Johannalle! Nyt ei auta kuin vaan etsiä uusi, hieno, sopiva uros ja miettiä että vienkö Sonyan vielä näyttelyihin ennen poikuetta. Mutta PetExpoon ei ole ilmeisesti tulossa ollenkaan ulkomuotoa joten eiköhän se tuosta astuteta mahdollisimman pian jotta syksyllä päästään taas näyttelyihin :) Ollaan muuten ehkä lähdössä 30 pvä Renkoon petteilemään jonkinlaisella kokoonpanolla kunhan vaan saadaan Hämeenlinnan rautatieasemalta kyyti näyttelypaikalle ja takaisin onnistumaan. Joten jos kukaan on tulossa Renkoon, kulkee autolla ja autossa olisi tilaa niin arvostaisin todella jos mahtuisin kyytiin muutaman kanin (ja ehkä myös Marleenin) kanssa!

Tämä oli nyt vaan tälläinen pikainen ja vähän tylsäkin ollaan elossa-postaus, yritän laitella mahdollisimman pian jotain mielenkiintoisempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti