1. tammikuuta 2013

vaikeita päätöksiä

Joo eli nyt taitaa taas asiat olla niin että poistan tämän blogin koska mielestäni blogin pitää erottua joukosta ja olla oikeasti mielenkiintoinen ollakseen hyvä. Jänisten Viemää ei kuitenkaan täytä näitä mun "kriteerejä" ja en nää mitään järkeä kirjoitella tätä koska tiedän ettei suurin osa teistä lukijoista edes lue näitä postauksia vaan ovat lukijoina vaan siksi että saisivat omalle blogilleen lukijoita. Blogin poisto taisi siis alunperinkin olla hyvä ajatus, en halua ylläpitää näin tylsää ja sisällötöntä blogia joka vain hukkuu muiden eläin-blogien joukkoon eikä erotu millään tavalla. Etteivät nämä "hyvästelyt" nyt menisi ihan näin ankeiksi ja syytteleviksi niin pakko on kuitenkin kiittää teitä kaikkia oikeita lukijoita, jotka oikeasti olivat kiinnostuneet ja jopa tykkäsivätkin tästä blogista! Isot kiitokset siis teille, ilman teitä blogi ei olisi pysynyt näinkään kauaa pystyssä ja teidän ansiosta oon saanut suurta innostusta tähän kirjoitteluun :) Annan tämän nyt olla muutaman päivän jonka jälkeen poistan blogin.

Näin ankeista uutisista huolimatta koko kani-poppoo toivottaa kaikille teille tosi hyvää alkanutta vuotta ja onnea vuodelle 2013! Ehkä me vielä joku päivä palataan, who knows?

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, itse tykkäsin blogistasi. Oikeastaan juuri sen vuoksi, että ajattelin tätä aina "jänisblogina" ja siksi oli kiva seurailla. Vaikka jänikset ei oma lempirotu olekaan, niin pidin siitä että täällä "se juttu" oli juurkin jänikset. :) Itse en jaksa kovin montaa blogia oikeasti lukea, vaikkakin lukijana olenkin. Olen vain laittanut kaikki kaniblogit bloggeriin siltä varalta, etten missaa jos joskus jotain kiinnostavaa juttua olisikin. Mutta enivei tykkäsin kyllä tästä blogista ja harmi, että päädyit tuohon ratkaisuun. Hyvää uutta vuotta sinnekin. :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, tää blogi oli mun yks lemppari blogeista. Ite tykkään kaneista sen verran paljon, että oli mukava seurailla blogiasi. No näin se vrm minunkin blogilleni joskus käy mutta ei voi mitään. Hyvää uuta vuotta teillekkin (:!

  VastaaPoista
 3. Eikä :( mä ainakin pidin sun blogista ja aina ootin sitä uutta postausta. Mut hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi tosi kiva kuulla ja hyvää uutta vuotta sullekkin! :')

   Poista