28. tammikuuta 2013

LU-13

Jyväskylässä tuli siis vietettyä koko viikonloppu kanien kanssa ja tulipa huomattua että en todellakaan nauti kanien kanssa matkustamisessa täydessä junassa, note to myself: älä ota enää puuboxia junaan, ikinä. Kurjasta matkustustavasta huolimatta parit hyvät pisteetkin saatiin ja etenkin Ginasta sai olla ylpeä! Ensimmäistä kertaa oli siis mun oma kasvatti ulkomuodossa ja vaaveli saikin komeat 94,5+kuma+vsp, hieno Gina :') Voin sanoa että mun leuat loksahtivat auki kun näin arvostelupaperin sillä en suoraansanottuna olisi osannut odottaa yli 93.


Toinen ylpeydenaihe on pikku-Helmi: pallero oli myöskin ensimmäisissä näyttelyissään ja sai 94,5+kuma sekä oli paras venäläiskuviollinen kääpiörotuinen kani.

tosi iloisena
Amira ja Biel taas olivat pieniä pettymyksiä (okei, ehkä pettymys on vähän väärin sanottu), Biel sai 93p mikä on tietenkin ihan hyvin mutta Biel on saanut samat pisteet ollessaan paljon huonomassa kunnossa joten kieltämättä odotin vähän parempia pisteitä.Amira taas veti nollat, mitä vähän pelkäsinkin. Amiralla on siis toisessa etutassussa valkoinen täplä, mikä ei sinne todellakaan kuulu ja sen takia nuo nollat tuli, pakko vielä mainita että Amira poseerasi tosi upeasti pöydällä joten olen ylpeä pikkuisesta!
Jos joku huomasi ettei Sonya ollut mukana vaikka pitikin, niin nyt tulee varmaan aika kertoa varför: belgianjänis-Rita päätti ottaa vähän erää Sonyan kanssa ja kuten arvata saattaa, jäi kolme kertaa pienempi Sonya alakynteen ja tästä pikkuiselle jäikin sitten kaksi isoa haavaa rinnuksiin ja kylkeen. Sonya viettelee nyt sairaslomaa näyttelyistä ja kaikesta muustakin hetken jotta haavat parantuvat kunnolla. Saikulta paluun jälkeen Sonyan onkin aika jäädä toiselle lomalle, nimittäin mammalomalle: kyllä, Sonya astutetaan todennäköisesti lähiaikoina! Noh, nyt karkasi taas vähän aihe. Jokatapauksessa, kuvia tuli räpsittyä melko paljon lähinnä muiden kaneista joten tässä vähän otoksia lauantailta, sillä mun kamera päätti kuolla juuri kääpiöjänisten kohdalla joten en saanut kuvattua kaikkien omieni "suorituksia". Jos jonkun kanista löytyy tuosta alhaalta kuva ja ei halua sen olevan täällä niin tulkaa vaan sanomaan niin otan poies. Ja jos taas haluat ottaa oman kanisi kuvan niin vapaasti saa ottaa kunhan vaan mainitsee © Sanni K kun kuvaa käyttää, kannataa myös vähän kysellä oman kanin kuvia sillä kuvailin aika ahkerasti joka rotua.

Ritan hieno sisko!


Ps. Rakastuin viikonlopun aikana rexeihin... Teitä on siis varoitettu jos joskus sellaisen hankin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti