12. joulukuuta 2012

Elossa ollaan!

Pahoittelen sitä että tekstiä ei ole blogiin tullut vaikka netti onkin toiminut nyt hetken aikaa, on vaan ollut ihan kamalaa kiirettä. Muttajoo- Kaneille kuuluu hyvää, mitään sen erikoisempaa ei ole tapahtunut tauon aikana muuta kuin että Lissu astutettiin 8 päivä uudestaan Rudilla koska jäi tyhjäksi edellisestä astutuksesta. Nyt vaan kaikki peukut ylös että tällä kertaa natsasi!

Tässä pari päivää taaksepäin sain vihdoin ryhdistäydyttyä ja otin vihdoin ja viimein joulukorttiin kuvat! Mallina toimi herppu-neiti Helmi, kuvat paskoivat ihan täydellisesti mutta ajatushan on tärkein? :') Tässä tulee nyt muutama edes vähän julkaisukelpoinen kuva ja kuten huomata saattaa, on muokkauskin ihan hölmö kun päätin kokeilla pitkästä aikaa jotain erinlaista. Tuo ensimmäinen kuva tosiaan on meidän joulukortissa :)


Tämä taisi olla tässä tältä erää! Huomenna mulla alkaa kahden päivän tet E-Pn valmennustallilla, haluaisitteko vähän kuvia ja juttua hevostelusta vai jätänkö suosiosta väliin? :) Vielä tähän loppuun vähän sitäsuntätä-kuvia tauon ajalta, valitettavasti ei ole tullut kuvia paljon otettua. Tai ainakaan paljoa mitään, mitä kehtaisin täällä julkaista :D

 
 

 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kaikista viimeisin kuva! :) Ja mua ainakin kiinnostais lukea juttuja tallilta.

  Lueskelin tätä sun blogia ja jäin miettimään, että millä lailla kääpiöjänisten luonne sitten eroaa "muista"? Ilmeisesti ne on vähän temperamenttisempia, mutta millä tavalla se ilmenee? Mulla on nuoremapana ollut kaksi kania ja nyt kun muutin kotoa pois, niin on jonkin pienen kanin otto taas mahdollista, ja kääpiöjänikset on kyllä tosi kivan näköisiä ja kiinnostavia. Meille on nyt tulossa rottia, mutta ehkä kanillekin ois tilaa, ja kun sais poikaystävän lepyteltyä siihen ;) Niin siksi kiinnostaa tuo luonneasiakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kääpiöjänikset ovat tosiaan yleensä vähän temperamenttisempia kuin muut, jotkut saattavat esim. puolustaa häkkiään. Ne ovat myös muihin kaneihin verrattuina energisempiä ja sosiaalisempia. Joidenkin kääpiöjänisten luonteesta tulee mieleen enemmän koira kuin kani :) Niille pystyy opettamaan halutessaan vaikka temppuja, käpöt ovat kovin puuhakkaita ja tykkäävät tehdä kaikenlaista. Suosittelen ehdottomasti! Ainoa vika mikä niissä on, on se että kun yhden hankit niin et voi olla hankkimatta lisää ;)

   Poista
  2. Oi että! :) Kuulostaa ihan kivalta (varsinkin kun ollaan koiraihmisiä), vähän mietinkin että haluanko kania joka vaan kököttää häkissä eikä tee oikein mitään... Ja onhan ne ihania, tui tui <3 Pitää vaan vielä vähän odotella ennen kuin voi puputtia hankkia.

   Poista
  3. Jep ne on kyllä oikeita sydäntenvalloittajia! :') Ja onnea nyt pupun hankintaan kun sen aika tulee

   Poista