4. kesäkuuta 2012

rakkauslapset 7 vko

  Nyt ajattelin esitellä lapsoset vähän tarkemmin kun heistä ei ole kamalasti juttua ollutkaan. Tiistaina käytiin Ullan luona laittamassa kaikille vk-tatuoinnit, urheasti kaikki selvisivät reissusta (:

n. Dance Again vk: 102
"Aida" on mun suosikki tästä poikueesta. Luonne on mahtava ja suuret korvat oikein korostavat jäniksen pienuutta (: Melko utelias ja menevä neitonen on hän. Mielelläni jättäisin kotiin, mutta ei ole tilaa.

n. I wanna go vk: 103
Tuleva omistaja on ristinyt neitosen Lumipalloksi. Lumipallo on ehkä koko poikueen mukavin käsitellä ja todella rauhallinen. Muiden tavoin myös tosi utelias.

n. Just the u are vk: 104
Lapsi on katraan ainut harjallinen. "Pörrö" on luonteeltaan aika samantyyppinen kuin Lumipallo, mutta vähän "jänismäisempi". Aina tunkemassa itseään jokapaikkaan, 1 ja 4-vuotiaiden pikkusiskojenkin sylissä viihtyy mainioisti :) Etsii vielä omaa kotia!

u. We are youg vk: 105
Tämä lapsi on oikea syöppö! Poika on todella rauhallinen, eikä tuskin edes välittäisi vaikka vieressä räjähtäisi pommi :D Oikein lutuinen sylipupu on tämäkin.

n. Only Girl vk: 106
Monien ihasteleman kuvion lisäksi tämä lapsi omaa hauskan jänismäisen luonteen; ensimmäisenä se on menossa joka paikkaan ja tutkii kaikkea mahdollista. Kameran nähdessään neiti rupeaa aina poseeraamaan kuin mikäkin malli :')

u. What doesen't kill u vk: 150
"Masi" on oikein isänsä poika! Tämä muistuttaa pelottavan paljon Karhua niin luonteeltaan ja ulkonäöltään, mikä ei tietenkään ole paha juttu. Aina maailmaan yksi mini-Karhu lisää mahtuu (; Antaa käsitellä hyvin ja rauhallinen mies on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti