9. kesäkuuta 2012

huomenta suomi

   Tais tulla jo turhaan surtua PiNan kevätnäyttelyiden jälkeen ettei koko kesänä taida olla näyttelyitä mihin mennä. Hups vaan, pian auto starttaakin sitten kohti Jyväskylää ja JKJY:n kesänäyttelyitä, mukaan lähtee Karhu, Hohto ja Biel. Kaniyhdistyksen uudet näyttelyhinnat huomattuani päätinki että tästä edes petteillään sitten PiNan, EPJY:n yms. näyttelyissä. Aika maukkaat varsinkin noi jälki-ilmo hinnat on.. Mä ilmotan yleensä kanit pettiin vasta jälki-ilmolla koska mun onnella kani alottaa sen ihanaisen karvanvaihdon, mä onnistun leikkaamaan kynnen suoneen tms D: Ja helpompaahan se on näyttely-aamuna kattoa kaneja läpi ja ottaa parhaimassa kunnossa olevat messiin. Aattelin pistää tähän jonkinmoista näyttelykalenteria loppuvuodelle, alla oleviin yritetään päästä tulemaan. (Ja jos sopivia näyttelyitä tulee lisää, niin miksei sitten niihinkin)
9.6 JKJY:n kesänäyttely Jyväskylä
4.8 SKY Muhniemi
(aika tarkentuu myöhemmin) SKY Pohjanmaa match show Peräseinäjoki
20.10 SKY Lempäälä
27.10 SKY Pohjanmaa match show Kauhajoki
10-11.11 SKY gg Helsinki
  Tarkoituksena olis päästä viemään syksyllä Karhu, Biel ja Rudi ulkomuotoon. Saapa nähdä meneekö Rudi läpi chinchillana x) Mutta vaikka se sais nollat värin takia, niin haluun ainakin tietää mitä sen ruumiinmuodosta yms ollaan mieltä.

  Meillä on vieläki vähän apea tunnelma kotona Lissun poikasista johtuen, mutta eiköhän se tästä.. Lissu astutetaan uudestaan todennäkösesti syksyllä. Biel pääsee (tai joutuu) yhteen Winnyn kanssa huomenna. Toivotaan että molemmat astutukset onnistuu ja kaikki menee tällä kertaa paremmin (:  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti