9. toukokuuta 2012

muksut 3 vko

  Niin vaan on aika menny nopeeta ja poikaset on kasvanu! Eilen toin koko lauman käymään sisällä, ja kyllä pienet tykkäski rallittaa pitkin huushollia. Harmi ettei tullut ainuttakaan julkasu-kelposta kuvaa, olivat niin hauskan näköisiä kun vetivät iloloikkaa :') Kolmelle muksulle on jo varma koti löydetty, kolme valkosta ps'ää on siis vielä vapaana. Vink vink (; Ja sukupuolet on nyt melko varmat, 1 valkoinen ps uros ja musta x-kirjava, loput on naaraita.


  Pinan kevätnäyttelyihin pitäis laittaa ilmoja menemään, en vaan oikeen tiedä ketä ilmottaisin. Todennäkösesti vaan Hohto ja Biel lähtevät mukaan kun näyttelyt on kuulemma peräti kolmannessa kerroksessa ;_; Mulla ei riitä kunto monen kanin raahaamiseen ylös asti. 
  Ja tosiaan, me oltiin viikonloppuna Lapualla pet-showssa melko isolla jänislaumalla. Ihan kivoja pisteitä tuli; Karhu 93,5p+kuma, Winny 93p, Hohto 94,5p+kuma & lkv 1 ja Biel 95p+lkv 4 & rop 5. Ylpeä saa olla! Kaikki oli ihmeen rauhallisia koko päivän, paitsi Winny tavalliseen tapaansa esitteli sählä-taitojaan x)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti