30. huhtikuuta 2012

Expo 2012

  Jjuu eli lähdettiin ajelemaan Helsinkiä kohti jo perjantai-iltana. Kanit piti "salakuljettaa" hotelliin, koska sinne ei lemmikkejä saanut viedä.. Nooh, mitä pienistä :D Lauantai-aamuna sit herättiin tosi pirteinä Marleenin kans kuuden maissa. Pistettiin kanit kasaan ja lähdettiin parkki-hallille. Sielä odottikin sitten iloinen ylläri, kun halliin pääsi sisälle vasta kaheksalta ja kanien piti olla häkeissä 8.30.. Lähdettiin sit pikkasen kiireellä ajamaan Messukeskukseen ja eksyttiinkin matkalla lahjakkaasti. Lopulta sitten löydettiin Messukeskus ja me jäätiin Marleenin kanssa etsimään oikeaa ovea boxien kanssa. En tiiä mihin aikaan tultiin paikalle, mut voin sanoa että ainaki myöhässä :D Etittiin sitten kaneille oikeat paikat ja kierreltiin hetki messuja ympäri. Räpsin kuvia kaikesta ei niin oleellisesta eli mm. Titi-nallesta, myyrästä, muumista :D Hyvä että viihdyin ees lapsi-messuilla.


  Sitten pisteisiin: Hohto sai ulkomuodosta 93, joka hieman jäi ärsyttämään koska poitsu vetäs Ilmajoella pari viikkoa sitten 94,5. Petistä tuli 94, kynnet oli jääny liian pitkiksi ja Hohto oli kuulemma laiha. Sitä ihmettelin, koska Hohto on syönyt viimeaikoina ihan mielettömästi ja sen takia pelkäsin että se olis liian pulleessa kunnossa O_o No anyhoo, ihan hyväthän noi oli kumminkin. Rudi sai petistä 93+ kuman turkista. Rudin tassut ja takapuoli oli aika törkeessä kunnossa, joka oli kokonaan mun omaa laiskuutta ku en jaksanut tehä mitään. Molemmat poitsut toimi myös paijaus-pupuina sunnuntaina, selvästi nauttivat huomiosta. Rudi posetteli ihan kympillä (8
 Lissu lähti myös mukaan tapaamaan miestä. Ensimmäinen astutus ei onnistunut, kun Klonkku astu selkään. Sunnuntaina oli sit uus yritys ja onnistui (: Toivotaan että kuukauden päästä tulee hienoja jänismuksuja!

Gonna get drunk "Klonkku"

  Exposta meille muutti myös ruskeasoopeli white käpönaaras Brookside MacPhail "Biel". Oikein nätti tyttönen hän on, vähän vielä vaan jännittää uutta paikkaa. Lisää kuvia tulee kun on kotiutunut paremmin!  Tähän loppuun vielä pari muuta kuvaa Exposta:

rakastuin fretteihin :'3


3 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Tällainen tyhmä kysymys bloggerin uutena käyttäjänä että miten saa teksteihin laitettua noi tykkäsin-, tylsää- ja luettu- yms. painikkeet?

    VastaaPoista
  2. kiitos! noi saa lisättyä menemällä ulkoasu>blogitekstit>muokkaa ja sieltä löytyy toiminnot ja siihen saa kirjotettua noita itse :)

    VastaaPoista