19. kesäkuuta 2013

palailua pitkältä tauolta ja paljon pupulapsia

Ette arvaakkaan kuinka outoa oli avata tämä tyhjä tekstipohja kuukauden tauon jälkeen.. On tosi hienoa huomata että te kaikki ootte pysyneet lukijoina vaikka blogi on ollut enemmän kuin hiljainen viimeaikoina, isot kiitokset siitä siis teille jokaiselle! :)


Mutta, tämän pidemmittä puheitta haluan esitellä teille kanilan uudet juniorit! Gina tosiaan sai neljä nättiä poikasta 29.5 ja Rita sai kuusi lasta 2.6, voitte siis olla varmoja että vipinää ja vilskettä on riittänyt ja tulee riittämään vielä jonkin aikaa. Eilen sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kuvattua jokaisen poikasen läpi, oon ollut hirveän saamaton niin kirjoittelun kuin kuvailunkin suhteen tämän koko alkukesän mutta nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni. Ginan poikueessa kaikki poikaset osoittautuvat mun harmiksi uroksiksi mutta nättejä ja lupaavan oloisia ovat jokainen, sitä en voi kieltää. Kotiin tai sijoitukseen jää mahdollisesti jompikumpi sinisoopeleista, vielä en kuitenkaan ole saanut päätettyä kumman haluaisin jättää. Mutta tosiaan yksi sinisoopeli ja molemmat ruskeasoopelit ovat siis varattavissa jos joku haluaa itselleen kivan ja herttaisen kääpiöjäniksen! :) Ja isänä tälle poikueelle toimi egern kääpiöjänis Tringa's Pentagon "Pego" joka on esiintynyt täällä blogissa pari kuukautta sitten.

uros jää kotiin/varattavissa


uros jää kotiin/varattavissa


uros varattavissa
mun oli ihan pakko lisätä tämä kuva tänne, oli niin hauskan näköstä
 kun pikkunen pälyili jakarassa oleessa reiästä :D

uros varattavissa
Belgianjänispoikue oli myös urosvoittoinen, uroksia on 4 ja naaraita 2. Mä en voi edes sanoin kuvata miten innoissani mä oon ollut näistä yli-ihanista rusakkolapsista :') Viimeistään nyt belgianjänikset on kyllä vallannut mun sydämen ihan täysin ja ne ovat jo melkein jopa ohittaneet kääpiöjäniksetkin. Belgianjäniksistä on vapaana 1 naaras ja 2 urosta joten laittakaa viestiä sähköpostiin sannsskuk@luukku.com jos oma rusakkolapsi tai kääpiöjänis kiinnostaapi.

uros jää kotiin
uros varattavissa

uros varattavissa

naaras jää kotiin

naaras varattavissa
uros varattuNoniiin siinä oli taas varsinainen kammotuspostaus pupuvauvakuumeisille, en ehtinyt kertoa nyt juuri mitään siitä mitä meille muuten kuuluu poikasten lisäksi joten kirjoittelen kunnon kuulumisia tänne mahdollisimman pian! :-)

2 kommenttia:

 1. Voi että <3
  Olispas nyt uros leikkautettuna ja rahaa tilillä, ottaisin heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih onhan tässä vielä monen monta viikkoa ennenkuin lapset on luovutuksessa... :-)

   Poista