6. toukokuuta 2013

epätuuria tuurissa

Niinkuin otsikosta voi jo päätellä menivät launtaina olleet Tuurin näyttelyt penkin alle. Rita, Liibo, Sonya ja Gina saivat kaikki 92 tai 92,5 ulkomuodosta. Biel sai 93 + rop vaikka se onkin ihan hyvä en voi sanoa että pompin ilosta nähdessäni arvostelun. Toisaalta nuo pisteet ovat kyllä ihan ymmärrettävät koska kaikki päättivät aloittaa karvanvaihdon juuri nyt. Lisäksi Sonya on erittäin lihavassa kunnossa, se muistuttaa tällähetkellä enemmän pitkäkorvaista hermeliiniä kuin kääpiöjänistä.. :D Mutta mitäpä sitä turhaan tässä selittelemään, ei vain yksinkertaisesti ollut meidän päivä. Ainutkaan jänis ei edes esiintynyt pöydällä kovin hienosti vaikka jokainen kyllä osaisi, teki melkein mennä itse laittamaan kanit poseeraamaan kun ne vain keskittyivät kaiken pöydällä olevan tavaran sekä tuomarin paidan haisteluun taikka sitten ihan vain nököttämään paikoillaan :D Mutta SKY:llehän ei ilmeisesti kelpaa Kaniininkasvattajien pisteet joten vaikka kanit olisivatkin saaneet hyviä pisteitä niin niillähän ei olisi toisaalta tehnyt oikeastaan mitään. Kuvia ei tullut otettua paljoa (varsinkaan omista lahnailevista kaneista) koska olin suurimman osan päivästä kotona. Kuvattomat postaukset kuitenkin ovat kovin tylsiä joten tässä muutama:

Rita aka lahna
Toivottavasti ensi kerralla menee paremmin! Seuraavat uml-näyttelyt taitavat tosin olla vasta lokakuussa Porissa joten ainakin riittää aikaa valmistautua. Tästä siis alkoikin meidän kesäloma (ja useiden naaraiden mammaloma) näyttelyiden suhteen :)

2 kommenttia:

  1. Suht monella kanilla oli samaa pistemäärää, joten sun kanit sai aika keskivertopisteitä :D ei siellä kovin montaa 94 tai 94,5 pisteitä ollut, vaan kaksi 95 pisteen saanuttakin :D monet, mooooonet hermut sai "vaan" sen 92-94 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep mitä kans ite kattelin muiden pisteitä niin harvoilla meni yhtään sen paremmin kuin meilläkään :D

      Poista