9. elokuuta 2012

Tylsyyden multi-huipentumako

 Näin yöllä on tosi kiva kuluttaa aikaansa mm. uuden ulkoasun väsäämiseen. En oo ite ihan täysin tyytyväinen tulokseen, joten voi olla että muuttuu tästä vielä vähän. Mitä mieltä te ootte ulkoasusta? Vastatkaapa tohon vierestä löytyvään kyselyyn!
 Sunnuntaina olis kanien match show Pjoella, ja pitäähän sinne nyt mennä kun on niin lähelläkin. En yhtään tiiä ketä lähtee mukaan, toivottavasti näyttely-aamuna se on edes selvillä :D Hohto ja Sonya ainakin lähtee, mutta muita mietin vielä. Isa olis tosi kivassa kunnossa, mutta se on ihan kamala käsitellä xd Winny olis lähtenyt muuten, mutta tänään sen toisesta etutassusta löyty makoista haava/rupi. Karhu, Lissu, Nappi tai Biel ei lähde. Rudi ehkä, jos vaan jaksan pestä sen.
 Ja jos joku ei tiennyt, että kuka Sonya on, niin uusi rs white naaras sai nimekseen Sonya. Paljoa en vielä pysty kertomaan jäniksestä, koska en oo saanut hänen papereitaan vielä. Sonya on siis Tringa's jänö ja 4 kuukautta. Luonne on niin kultainen ja Sonya on tosi mukava käsitellä. Hienoa sukua lapsukaisella on, ja Muhniemestä tulikin umlista 93p ja oli ilmeisesti samalla rop? Pistelen tarkempia tietoja tuonne välilehteen, kun paprut tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti