17. heinäkuuta 2012

hejsan allihuuppa

  Nyt on ollut hiljasta jonkin aikaa, ainakin blogin osalta. Kuulumisia riittää, en vaan oo yksinkertasesti jaksanut kirjoittaa mitään. Yritän tunkea kaiken samaan tekstiin, voi olla että tulee vähän sekava.  
 Biel sai muksuja 13.pvä. En oo vielä pesää kattonut, antaa lapsien vaan kasvaa rauhassa ja suojelen mun kättä samalla tyranniäiti-Bieliltä xd Mutta kyllä siellä pesässä varmaan muksuja on, Bielin nisiä oltiin ilmeisesti imetty, tai ainakin siltä näytti kun sen mahan-alustaa kattelin yks ilta. Perjantaina, samana päivänä kun muksut synty, löyty keskeltä häkkiä kuollut rs white poikanen. Biel on tosi kivaisassa kunnossa synnytyksestä ja lapsista huolimatta, toki sama tyranni-luonne löytyy vielä lapsienkin aikana (;
   Myös Lissu alkaa olla aikalailla viimeisillään, astutin sen ennen riparia Marleenin sinisellä jänöllä, Hermannilla. En tiiä oonko kertonu enemmi ollenkaan? Sieltä tulee mitä varmemmin valkosta ps'ää ja ehkäpä sitä sinistäkin :') Sinisoopeli on kanssa mahollinen!
  Isaksi ristitty bjänö on kotiutunut tosi hyvin, neiti on hurmannu ihan kaikki! Luonne on mitä kultaisin ja Napin kanssa ovat tulleet hyvin toimeen :) Hassua miten se tuntuukin niin isolta verrattuna käpöihin ja Hohtoon, mutta Napin vieressä se näyttää tosi pieneltä. Latasin Napista eilen otetun kuvan tänne ja siitä varmaan näkee miten se on hieman ylipainoinen.. Mutta se on laihtunu viimeaikoina ihan mielettömästi, vielä kun sais vähän pudotettua. Omaa tyhmyyttähän se on ollut kun pienenä sille syötin mm. Oskua ;s Mutta Napista ja liika kiloista joskus sitten lisää!
 Rudi ja Karhu on nyt ilmotettu Muhniemeen ulkomuotoon. Jälki-ilmolla tulee luultavasti mukaan Isa ja ehkä Hohtokin. Saa nähdä sitten missä kunnossa kanit on.


 
"Ja läskiksi mua kutsuvat.."

4 kommenttia:

  1. jeeee lissu x marleenin sininen jänö poikasia ;;)) eiku mitä.. hei muute joo sanoinki jo fbs mut hermanni x donna poikasia enää 2 elos.

    VastaaPoista